Egen domän/webbplats på Folkdansringens webbhotell

Vi erbjuder möjlighet för distrikt/förening att skapa en egen webbplats med en egen domän på vårt webbhotell med möjlighet att ha en egen databas. På så sätt kan distrikt/förening spara in kostnaden för ett eget webbhotell och behöver endast betala kostnaden för domänen. En .se-domän kostar ca 99 kr per år.

Så går det till

  1. Distrikt/förening köper en eller flera domäner, exempelvis www.folkdanslagetgladjen.se via vårt webbhotell Binero eller via ett annat webbhotell eller registrar.
  2. Domänen/-erna pekas till vårt konto hos Binero
  3. Vi skapar en s k webbplats i vår kontrollpanel, e-posthantering och möjlighet till webbmail ingår
  4. Besökare som surfar in på adressen: www.folkdanslagetgladjen.se kommer till distriktets/föreningens webbplats som ligger på vårt webbhotell

Distrikt/förening väljer själv om den vill använda en vanlig filbaserad webbplats med hjälp av FTP eller ett innehållshanteringssystem med en egen databas, exempelvis Drupal, Joomla eller Wordpress.

Vi kommer att utreda möjligheten för distrikt/förening att skapa en egen webbplats i vårt innhållshanteringssystemet Joomla som vi använder för folkdansringen.se.

För mer information kontakta vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Kontakta oss

Torggatan 3
112 65 Stockholm

Tel: 08-695 00 15 (mån – tors 10:00 – 15:00) OBS! Under juni, juli och augusti varierar kansliets öppettider,

Fax: 08-695 00 22
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kort om Folkdansringen

Svenska Folkdansringen värnar om demokrati och rättvisa. Vi vill förvalta vårt kulturarv och gör det med övertygelsen om att alla människor är lika mycket värda och skall bemötas med respekt för sin särart. Trygga i vårt kulturarv samverkar vi med kulturer från hela världen

Start | Webbansvarig | Egen domän/webbplats på Folkdansringens webbhotell