Anmälan

Klicka på länken nedan så kommer du till 2018-års anmälan till Svenska Folkdansringens riksstämma i Sundsvall 19-20 maj!

Till anmälan, anmälan öppnar den 1 februari.

Sista anmälningsdag är den 31 mars 2018! Vi ber dig vänligen respektera sista anmälningsdag.

Kontakta gärna Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du saknar något eller har någon fråga!

 

Information om anmälan

Övrig deltagare: en person som kommer att vara med vid riksstämman och hamnar på deltagarlistan.

Medföljande: en person som inte kommer att vara med vid riksstämman men vill bo tillsammans med sin respektive, kanske vill vara med vid stämmomiddagen och äta lunch. Denna person hamnar inte på deltagarlistan. Som medföljande läggs uppgifterna in tillsammans med den person man reser tillsammans med. Det är ett val man gör i själva anmälan en bit ner i formuläret.

Betalning av extra kostnader:
I samband med anmälan får ni ett antagningsbesked via epost. I detta epost finns det uppgifter om betalning av de extra kostnader du bokat in. Dvs kostnader för extra övernattning, kostnader för medföljande m.m.  Dessa ska vara betalade innan riksstämman, se information i antagningsbeskedet.

 

Priser

Deltagaravgift Ombud 500
Enkelrumstillägg lördag-söndag för ombud 175
Enkelrum 550
Del i dubbelrum 375
Lunch per tillfälle 125
Förmiddagsfika per tillfälle 75
Eftermiddagsfika per tillfälle 60
Stämmomiddag på lördag 349

 I deltagaravgiften för ombud ingår; del i dubbelrum mellan lördag till söndag, luncher och fika under stämman och stämmomiddag.

Kontakta oss

Torggatan 3
112 65 Stockholm

Tel: 08-695 00 15 (mån – tors 10:00 – 15:00) OBS! Under juni, juli och augusti varierar kansliets öppettider,

Fax: 08-695 00 22
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kort om Folkdansringen

Svenska Folkdansringen värnar om demokrati och rättvisa. Vi vill förvalta vårt kulturarv och gör det med övertygelsen om att alla människor är lika mycket värda och skall bemötas med respekt för sin särart. Trygga i vårt kulturarv samverkar vi med kulturer från hela världen