Logga Folk & Världsmusikgalan

Folk & Världsmusikgalan tar paus under 2019 för att komma tillbaka med en ännu starkare jubileumsgala 2020.

Vi vill skapa bättre förutsättningar för en slagkraftig, framtidssäkrad och hållbar gala i sam-verkan med nuvarande och framtida partners.

Riksförbundet för Folkmusik & Dans, Sveriges Spelmäns Riksförbund, Eric Sahlström In-stitutet, Svenska Folkdansringen och Kulturens Bildningsverksamhet som står bakom ga-lan har valt att skjuta upp årets upplaga, för att få tid att skapa lösningar för en hållbar or-ganisation och bättre finansiering för kommande galor.

- Vi är redan igång att planera för 2020 och fram till 2022. En av motiveringarna bakom be-slutet att pausa galan är att vi som anordnar den vill använda det kommande året till att ut-veckla galan och förankra den i fler led. - säger Thuva Härdelin, ny verksamhetsledare för RFoD.

Läs pressmeddelandet i sin helhet på folkgalan.se

Kontakta oss

Torggatan 3
112 65 Stockholm

Tel: 08-695 00 15 (mån – tors 10:00 – 15:00) OBS! Under juni, juli och augusti varierar kansliets öppettider,

Fax: 08-695 00 22
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kort om Folkdansringen

Svenska Folkdansringen värnar om demokrati och rättvisa. Vi vill förvalta vårt kulturarv och gör det med övertygelsen om att alla människor är lika mycket värda och skall bemötas med respekt för sin särart. Trygga i vårt kulturarv samverkar vi med kulturer från hela världen

Start | Nyheter | Folk- & Världsmusikgalan - tar en paus 2019