Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hem » NORDLEK 2024

Den 16-21 juli hålls NORDLEK 2024 i Arendal, Norge.

Klicka nedan så hittar du filmen från informationsmötet 13/3 samt filmer, dansbeskrivningar och noter till det svenska programmet och information om var du hittar beskrivningar till de nordiska samdanserna.

NORDLEK 2024 i sommarpärlan Arendal

Du hälsas välkommen till Arendal 16-21 juli och NORDLEK 2024. Norska Arendal, en solsäker skärgårdspärla med traditioner kring havet och skeppsbyggnation, snarlikt svenska västkusten. Staden ligger skyddad nedanför bergen och innanför öarna med sina smala sund som öppnar för färjor och båtar, på samma sätt som när Arendal grundades 1723.

Här kommer dans, musik, dräkter, gemenskap och alla andra stämmoaktiviteter finnas i den mest centrala delen av samhället, snudd på längs kajkanten. Det moderna råd- och kulturhuset, hamnen, kulturkammaren och alla torgytor ligger som mest ett stenkast från varandra.

Informationsmöte om NORDLEK 2024 med arrangörerna

Klicka för att se inspelningen från informationsmötet 13 mars.

Dansbeskrivning och noter till det svenska programmet

Här hittar du dansbeskrivningar och noter till det svenska programmet liksom länkar till filmer där du kan se hur danserna ser ut.

Filmer på YouTube
Du hittar hela spellistan på YouTube via den här länken

Dansbeskrivning

Dansbeskrivning i text och bild

Noter till det svenska programmet

Vid eventuella frågor om programmet kontakta koreografen: Antonia Jacobaeus, antonia.jacobaeus@gmail.com

Dansbeskrivningar till de Nordiska samdanserna

Du hittar dansbeskrivningar och noter till samdanserna på NORDLEK 2024 på arrangemangets webbplats. Klicka här för att komma till deras sida