Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Välj en sida

Hem » Ny Dansledarutbildning

Nu är det väl ändå dags!

Vi i Svenska Folkdansringens Barn- och ungdomssektion tillsammans med Dans- och musiksektionen startar en helt ny Dansledarutbildning.

Utbildningen är uppdelad in fyra olika block, där varje block har olika teman och olika instruktörer. De fyra blocken är oberoende av varandra och vänder sig till dig som vill bli, är ny ledare eller bara vill fördjupa din ledarkompetens.

Vår förhoppning är att kunna starta upp utbildningen med block 1 redan i november 2021. Vi bjuder nu in alla intresserade till två kostnadsfria digitala träffar som en start redan nu i vår.

Första träffen blir den 24/3 kl. 19.00-21.00. Vi informerar och berättar om den nya dansledarutbildningen. Ni får också möjligheter till att ställa frågor. Anmälan görs senast 17/3 via denna länk.

Andra träffen blir den 18/4 kl. 16.00 – 19.00. Detta blir mer av ett smakprov på innehållet i de första två blocken. Våra fantastiska instruktörer Stig och Helen Eriksson och Mats Nilsson och Staffan Folestad kommer att presentera sina delar lite djupare. Anmälan görs senast 11/4 via denna länk.

Kursansvarig: ylva.ewaldz@folkdansringen.se